Beste leden, ouders en verzorgers,

Scoutinggroep JJB Apeldoorn Boerenkoolfuif 2018Zaterdag 6 januari hebben we onze eerste opkomst van 2018.
Dit zal traditioneel worden gevierd met een boerenkoolfuif voor alle jeugdleden.

We beginnen de dag om 15:00 uur met overvliegen, enkele leden zullen dan overvliegen naar een andere speltak. Uiteraard zijn alle leden, ouders en verzorgers van harte welkom om het overvliegen bij te wonen. Na het overvliegen is er een gezamenlijk programma voor alle speltakken.

Achtereenvolgens gaan wij boerenkool eten met als afsluiter een spannende bingo met weer vele leuke prijzen. Om ongeveer 19:00 uur is het programma afgelopen.

Vergeet niet je bord, mok en bestek mee te nemen deze dag!

Wij kijken er naar uit om jullie allemaal te zien op zaterdag 6 januari om 15:00 uur, dan maken wij er met zijn allen weer een gezellige dag van!
Hopelijk wordt 2018 ook weer een geweldig scoutingjaar!

Met vriendelijke groet,
leiding en bestuur scoutinggroep JJB