Wat is de boom?

Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een leuke groep mensen om je zaterdagavond mee te delen, dan zijn wij de groep voor jou. De leden van de boom zijn een hechte vriendengroep, waarbij de meesten ook een scouting gerelateerde achtergrond hebben. Je bent vanaf half 8 van harte welkom om een keertje met ons mee te draaien.

Alles gaat onder begeleiding van Lee!Hoe ziet een opkomst er uit?

Meestal begint een boomopkomst met een kort stuk sport en spel, daarna gaat het vooral om een gezellige sfeer. Vaak draaien we de hele nacht muziek op onze mooie locatie in het Orderbos. Bij de boom wordt alcohol geschonken, hierbij wordt bij onze groep heel streng de wettelijke alcoholleeftijd nageleefd.

Naast de reguliere opkomsten organiseert deze speltak ook weekendjes weg, eigen zomerkampen, gaan sommige leden gezamenlijk naar concerten en festivals en nog veel meer. Daarnaast zijn veel van de boomleden overdag betrokken bij de andere speltakken van de groep als begeleiding. Als jou dat misschien aanspreekt, is er vast een plekje voor je te vinden.

Wat moet ik nu doen?

Gewoon een keertje langskomen! Je bent van harte welkom. Als je meer informatie wil, kun je altijd een mail sturen of een bericht verzenden via de facebookpagina van de groep. Hopelijk zien we je dan snel een keertje verschijnen.