Algemene vraag Heeft u vragen over onze Scoutinggroep, stuur een mail met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuw lid aanmelden Wilt u uw zoon of dochter bij één van de speltakken eens mee laten kijken of inschrijven, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidmaatschap opzeggen Je lidmaatschap opzeggen kun je het beste doen via de leiding van jouw groep
Heb je hier nog vragen over, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over contributie Heeft u vragen over de contributie, stuur een mail met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huren van onze blokhut De meeste vragen over het verhuur van de blokhut worden beantwoord via het kopje verhuur in het menu. Voor vragen kunt u contact opnemen met de verhuurder (Gea Wouda) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersoon Voor onze groep is de vertrouwenspersoon Martijn Kwakernaak. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.