Bivakkeren op een mooie locatie in Apeldoorn? Dat kan aan de rand van de veluwe bij Scoutinggroep JJB!

Informatie blokhut

De JJB verhuurt haar blokhut enkel in de zomerperiode aan scoutingverenigingen en (basis-)scholen.

De blokhut beschikt over twee grote speellokalen, twee kleinere lokalen, een ruime en moderne keuken (voorzien van oven, koelkast, 5-pits gasfornuis etc.) en gescheiden toiletten inclusief douche.

De mogelijkheden voor een geslaagd kamp in Apeldoorn zijn onbeperkt. De blokhut ‘t Toppunt ligt ideaal in het midden van de bossen aan de rand van Apeldoorn en beschikt over een groot speelveld en kampvuurkuil. In de omgeving van Apeldoorn zijn verscheidene uitjes mogelijk, zoals de Julianatoren, Apenheul, het Aardhuis, klimbos, het Bosbad en nog veel meer.

Kosten en algemene voorwaarden

Binnenkort is hier het bovenstaande te vinden.

Hoe te huren?

Binnenkort is hier verdere info te vinden over het huren van de blokhut.

Extra informatie

Als je op kamp gaat, is het altijd verstandig om vooraf een kijkje te nemen in de buurt. Je gaat op zoek naar informatie over attracties en bezienswaardigheden in de buur en belangrijke telefoonnummers in geval van nood. Deze zijn op deze pagina te vinden.

Verhuurkalender

We hopen binnenkort een verhuurkalender op de site te kunnen zetten.

Contact verhuurcoördinator

Vragen? Even kijken? Boeken? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..