Bivakkeren op een mooie locatie in Apeldoorn? Dat kan aan de rand van de veluwe bij Scoutinggroep JJB!

Informatie blokhut


De blokhut beschikt over twee grote speellokalen, twee kleinere lokalen, een ruime en moderne keuken (voorzien van oven, koelkast, 5-pits gasfornuis etc.) en gescheiden toiletten inclusief douche.

De mogelijkheden voor een geslaagd kamp in Apeldoorn zijn onbeperkt. De blokhut ‘t Toppunt ligt ideaal in het midden van de bossen aan de rand van Apeldoorn en beschikt over een groot speelveld en kampvuurkuil. In de omgeving van Apeldoorn zijn verscheidene uitjes mogelijk, zoals de Julianatoren, Apenheul, het Aardhuis, klimbos, het Bosbad en nog veel meer.

 

Hoe te huren?

De JJB verhuurt haar blokhut in de zomerperiode enkel aan scoutingverenigingen en basisscholen.

Kijk eerst hieronder of de periode die je wilt niet al bezet is.

 

Ben je een studentengroep of heb je een reunie? Dat doen we niet meer i.v.m. overlast.

Vragen of het toch mag heeft geen zin.

 

Als je een scoutinggroep of basisschool bent en de week nog vrij is dan kan je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Die staat je graag te woord.

 

Extra informatie

Als je op kamp gaat, is het altijd verstandig om vooraf een kijkje te nemen in de buurt. Je gaat op zoek naar informatie over attracties en bezienswaardigheden in de buur en belangrijke telefoonnummers in geval van nood. Deze zijn op deze pagina te vinden.

 

Verhuurkalender

De kalender werkt niet, dus moet je het volgende maar lezen ;)

De blokhut is verhuurd in 2023 op de volgende data:

Hemelvaartweekend; 17 - 20 mei
08 - 22 juli 2023

Als dit de weken zijn dat je ook bij ons wilt komen: Helaas.

Staat jouw gewenste datum er nog niet tussen? Wat doe je hier nog? Mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Contact verhuurcoördinator

Nog vragen? Even kijken? Boeken? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..