Wil je bivakkeren op een mooie locatie in Apeldoorn? Onze blokhut bevindt zich aan de rand van de veluwe en staat midden op een heuvel (De Kleiberg) in het orderbos.

Je kan naar hartelust bij ons spelen in het bos. Op loopafstand is een winkelcentrum te vinden. Voor de wat zwaardere boodschappen is een auto aan te raden ;)

Het centrum van Apeldoorn is te bereiken met bus (20min), auto (12 min) en uiteraard hikend (48min)!

Scoutinggroep JJB verhuurt haar blokhut enkel in de zomerperiode aan scoutingverenigingen en (basis-)scholen.

De blokhut is al verhuurd van 7 t/m 28 juli 2018! We verhuren tot eind augustus. Daar zijn nog plekken vrij.

Als u de blokhut huurt beschikt u over de volgende faciliteiten:

• 2 grote lokalen
  • 2 kleine lokalen
  • Keuken met koelkast (met vriesvak!), aanrecht, oven, 5pits gasfornuis
  • 2 Toiletruimtes met 2 toiletten en douche. 1 heren. 1 dames.
  • Groot speelveld voor de blokhut en vlak naast de blokhut
  • Mooie ruime kampvuurkuil

Verdere informatie zoals foto's worden hier later toegevoegd.

Contact verhuurcoördinator